Λαϊκά Δικαστήρια και ζουμ τριαλαλό


2017. Δύο χιλιάδες γαμημένο δεκαεφτά και όλοι οι πιθηκάνθρωποι στη χώρα που ζω βγήκαν, δίκασαν και καταδίκασαν έναν άνθρωπο από ένα ψεύτικο post!

7.000 ζώα έκαναν share ένα post και το συνόδευαν με κατάρες για καρκίνους, ψόφους και όλα τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζουν την μεσαιωνική πολεμόχαρη φυλή μας! Γιατί; Γιατί μια γυναίκα θέλοντας να εκδικηθεί για μια λογομαχία που είχε με μια οικογένεια ανέβασε ένα post και ένας άλλος πανέξυπνος φιλόζωος το πήρε το έκανε repost και φυσικά όλος του ο κύκλος το έκανε θέμα, και ξαφνικά και ο Κυρ-Μπάμπης  από τη Ψαροκώσταινα που η μόνη του επαφή με ζώο ήταν όταν χαιρέταγε τη μάνα του και τον πατέρα του, το έκανε και αυτός repost με λεζάντα " ΨΟΦΑ ΚΑΡΙΟΛΗ"!

Αγαπώ πάρα πολύ τα ζώα, τα τετράποδα, γιατί τα δίποδα είναι επικίνδυνα και χαζά σε σημείο που μου έρχεται να ξεράσω από τα μάτια! Και ας πούμε πως όντως αυτός ο άνθρωπος (ο φερόμενος ως ψυχοπαθής) όντως μαχαίρωνε γατάκια. Ρε πανηλίθιο γκριζομάλλικο ασπόνδυλο αν αυτόν τον άνθρωπο ένας πιο τρελός, έπαιρνε μια καραμπίνα και του άνοιγε δυο κουμπότρυπες στο στήθος, τι σκατά θα έλεγες μετά;
Σημείωση: Αυτό πάνχαζε είναι ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, απλά για να το ξέρεις την επόμενη φορά που εσύ και οι όμοιοι σου θα καλέσετε λαϊκό δικαστήριο!

Και εσύ ρε Κάπα γιατί υποστηρίζεις τον τύπο;
Τον υποστηρίζω γιατί:
Πρώτον: Κανείς από αυτούς που του στέλνουν κατάρες μαζί με τα χαιρετίσματα τους δεν ήταν μπροστά!
Δεύτερον: με νευριάζει του θανατά ο λαϊκισμός και ο πιθηκισμός!
Τρίτον: Εμπιστεύομαι περισσότερο μία οργανωμένη ομάδα εθελοντών από μία μισότρελη γριούλα!

Κύριος Κάπα