Φοβάμαι ρε μαλάκες!


Φοβάμαι ρε μαλάκες! Όχι δεν φοβάμαι μην έρθουν οι Τούρκοι εδώ, φοβάμαι μην υπάρχει αυτή η μεταθάνατον ζωή ή όπως αλλιώς την λένε. Μην αναγκαστώ κάποια στιγμή και δω μπροστά μου τον Ali, τον Maan και τον Joram και με ρωτήσουν εγώ τι σκατά έκανα για να σταματήσω αυτό που γινόταν. Τι θα τους απαντήσω ποστάκια στο Facebook; Αυτά τα παιδιά ξέρεις δεν πρόλαβαν να έχουν Facebook. Βασικά δεν πρόλαβαν να παίξουν καν μπάλα στην γειτονιά τους γιατί αφού την γκρέμισαν μετά γκρέμισαν και τα σπίτια τους πάνω στα κεφάλια τους!

Φοβάμαι ρε μαλάκες! Αν με ρωτήσουν για τα αδερφάκια τους που θα ήρθαν πρόσφυγες στην Ελλάδα τι θα τους πω; Ότι κάτι τύποι τα αποκαλούσαν βρομιάρηδες και άπλυτους; Ότι κάτι μανάδες δεν άφηναν τα παιδιά τους να παίξουν μαζί τους από φόβο μην κολλήσουν τίποτα;  Ότι μετά από απ' όλα αυτά τα στοίβαξαν σαν σακιά σε ένα παλιό στρατόπεδο και δεν μπορούσαν ούτε και αυτά να παίξουν μπάλα.

Φοβάμαι ρε μαλάκες! Αν με ρωτήσουν με την Τουρκία τι έγινε τι θα τους πω; Ότι τελικά δεν γκρεμίστηκε μόνο η γειτονιά τους αλλά όλη η πόλη τους. Και όταν με ρωτήσουν τι έκανα εγώ για να το σταματήσω τι θα τους πω; Ποστάκια στο Facebook;

Φοβάμαι ρε μαλάκες! Όταν με ρωτήσουν γιατί έγιναν όλα αυτά πως θα εξηγήσω σε μικρά παιδιά για το Τουρκοκουρδικό; Για ISIS και μισοκαβλομένους μουσουλμάνους; Για τα οικονομικά συμφέροντα που παίχτηκαν πάνω στην γειτονιά τους αντί να παίζεται μπάλα; Πως σκατά θα τους εξηγήσω ότι αυτά τα κουφάρια που σηκώνουν το όπλο και σκοτώνουν παιδιά δεν είναι άνθρωποι; Πως γι αυτά τα σκουπίδια δεν θα πρέπει να υπάρχει μέρος που να τους χωράει ούτε ζωντανούς ούτε νεκρούς!

Φοβάμαι ρε μαλάκες! Φοβάμαι πως αυτός ο γαμημένος αριθμός θα ανεβαίνει και θα ανεβαίνει και στο τέλος ούτε εκεί θα χωράνε αυτά τα παιδιά! Και από εκεί σαν πρόσφυγες θα φύγουν για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς όπλα σκόνη και αίμα!

Φοβάμαι ρε μαλάκες!


Κύριος Κάπα