Ο ΜΑΛΑΚΑΣ


Πριν λίγο καιρό στο Facebook είχα γράψει ένα post που έλεγε: "Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά είδη ανθρώπων, εσύ γιατί διαλέγεις να είσαι μαλάκας;".

Ναι 30 χρόνια περπατάω και φέρνω βόλτα αυτή τη γη και πίστεψε το, έχω γνωρίσει πάρα, μα πάρα, πολλούς μαλάκες. Το ότι είστε όμως τόσοι πολλοί δεν δικαιολογεί και την επιλογή σου.

Θα μπορούσες να ήσουν ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τον συνάνθρωπο του, να ήσουν ένας άνθρωπος που δεν έχει ρατσισμό και μίσος μέσα του, θα μπορούσες να ήσουν ένας άνθρωπος που θα γούσταρε να βοηθά άλλους ανθρώπους, μα εσύ διάλεξες να είσαι, μαλάκας!

Θα μπορούσες να ήσουν εθελοντής σε ένα spot μεταναστών, θα μπορούσες να μην σκέφτεσαι κακά για τον άλλον και να θέλεις το καλό του, θα μπορούσες κάθε πρωί να λες καλημέρα ακόμα και να χαμογελάς στους πάντες, μα εσύ διάλεξες να είσαι, μαλάκας!

Διάλεξες να είσαι ένα εγωκεντρικό ασπόνδυλο, που μπορεί η τύχη ή η κατάρα να σε έβαλε σε μια καλή θέση και να νομίζεις πως σου ανήκει ο κόσμος μα αυτή η θέση δε σε κάνει λιγότερο, μαλάκα!

Και ναι το ξέρω πως δεν σε έχω συνηθίσει σε τέτοια κείμενα, μα δικό μου το blog ότι θέλω το κάνω οπότε, καληνύχτα ΜΑΛΑΚΑ!

Κύριος Κάπα